© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Orhan Pamuk στην Αθήνα

 Megaron Plus, χθες βράδυ


∆ιάλεξη µε θέµα «Τι γίνεται στο µυαλό µας όταν διαβάζουµε ένα µυθιστόρηµα;» έδωσε ο Νοµπελίστας συγγραφέας Ορχάν Παµούκ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Από εκεί προέρχεται το βίντεο, που μέσω YouTube, ακολουθεί: 

2 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

΄ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΪΛ:

Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και να συνομιλήσω μαζί του για αρκετή ώρα μετά την εκδήλωση. Πρόκειται περί εξαιρετικής περιπτώσεως. Δεν εννοώ τον συγγραφέα, αλλά τον άνθρωπο. Το είδος φίλτατε μου π. Παναγιώτη εκλείπει ή μάλλον φθίνει εις τα ημέτερα δυτικότερα εδάφη.
Ασπασμούς
Δ.Μ.

Tasos Zarkadis είπε...

Βαρύς ο Παμούκ, το βιβλίο του Kωνσταντινούπολη (Istanbul. Memories of a City) άκρως ενδιαφέρον αλλά αρκετά βαρύ κι αυτό.. ή μήπως αρκετά ελαφρύς εγώ;; Μπα μωρέ είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου.. ένα Νόμπελ απλά μας χωρίζει!!(;)

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails