© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προσγείωση στο Γιοχάνεσμπουργκ / Johannesburg, the arrival


Η προσγείωση στο Johannesburg, την πρωτεύουσα της South Africa, μέσω των σημερινών φωτογραφιών, δεν είναι σημερινή. Προέρχονται από το ταξίδι μας εκεί, του περασμένου Ιουνίου. Είναι 3 Ιουνίου 2010 και το αεροπλάνο μας κατεβαίνει από τα σύννεφά του.
 

Την εικονική σημερινή προσγείωση την πραγματοποιούμε ενόψει της μεθαυριανής  πραγματικής προσγείωσής μας -συν Θεώ- και πάλι στην ίδια πόλη.
 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, θα φθάσουμε εκεί νωρίς το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου (19/2), προερχόμενοι ολονυκτίως από Κάιρο, ώστε αμέσως να πάρουμε άλλο αεροπλάνο προς Maputo, την πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης, όπου, την άλλη μέρα (Κυριακή, 20/2) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ενθρόνιση του νέου Ορθόδοξου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, Ζακυνθινού και πολυαγαπητού φίλου.
 

Κρατήστε, οι φίλοι αναγνώστες μας, την εικονική προσγείωσή μας, ευχηθήτε μας το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να Σάς ενημερώμουμε από τον Νότο της Γης!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails