© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το "Χριστός Ανέστη" από τη Ζάκυνθο σε όλο τον κόσμο


Κορυφαίες οι στιγμές της Τελετής της Ανάστασης στην πόλη της Ζακύνθου. Μεγαλοπρεπής -όπως πάντα- ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος μετέδωσε στα πέρατα της Οικουμένης το χαρμόσυνο και κοσμοσωτήριο μήνυμα του Αναστημένου, δεδομένου ότι η Τελετή μεταδιδόταν μέσω της ΕΡΑ σε όλο τον κόσμο και από όλα τα προγράμματά της! Διαδικτυακά μεταδιδόταν μέσω του ιντερνετικού καναλιού intv.gr και εσείς τώρα μπορείτε να την δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

6 σχόλια:

Anastasios είπε...

Χριστός Ανέστη Αληθώς!

spyros είπε...

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

P. Kapodistrias είπε...

π. Αναστάσιε, Αληθώς. Αληθώς Ανέστη και ώφθη πάσι!!!

P. Kapodistrias είπε...

Σπύρο, Ανέστη Χριστός, αλλάπρέπει εσύ να μού δηλώσεις υπό εχεμύθειαν τις ει! Αλλιώς δεν μπορώ να δημοσιεύω σχόλιά σου πλέον.

spyros είπε...

π. Παναγιώτη επειδη δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω (που δεν έχω κάνει)!!!! Δεν είμαι σωστά εγγεγραμένος??? Έχω δηλώσει όλα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν. Παρακαλώ αν θέλετε απαντήστε μου (Δεν θα ήθελα να δημοσιευθεί το σχολίό μου απλά ειλικρινά δεν κατάλαβα σε τι δεν είμαι...νόμιμος ή τυπικός) Ευχαριστώ πολύ.

Σπύρος Παπαγεωργίου

P. Kapodistrias είπε...

Εξηγώ λοιπόν: Στο μέιλ pakapodistrias@gmail.com θα μού γράψεις όλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία, μέχρι και το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε, αν χρειασθεί. Τούτο, δεδομένου ότι πολλοί περίεργοι φορούν μάσκες και διπρόσωποι ή τριπρόσωποι ή πολυπρόσωποι επιθυμούν να εμμέσουν εδώ μέσα...
Παρακαλώ, αν θέλεις να είσαι στη συντροφιά μας, δείξε κατανόηση! Όλα αυτά υπό πλήρη εχεμύθειαν!

Χριστός Ανέστη!!!

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails