© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος" στη Νέα Υόρκη


Οι διάσημοι πλέον ανά την υφήλιο "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος", με τον Δήμαρχο Ζακυνθίων Στέλιο Μποζίκη και άλλους πολιτισμικούς παράγοντες, βρίσκονται αυτό τον καιρό στη Νέα Υόρκη, όπου ήδη συμμετείχαν στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 147 ετών από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.






Το Σάββατο 21 Μαϊου 2011, σε εκδήλωση της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας στο κατάμεστο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια, απέδωσαν υπέροχα ζακυνθινά και λοιπά επτανησιακά ακούσματα, κοσμικά και εκκλησιαστικά, ο δε Ζακύνθιος φιλόλογος Γιώργος Φιορεντίνος, που ταξίδεψε κι αυτός την Αμερική, παρουσίασε τα μελίσματα των Ιονίων Νήσων ως "Τα Μουσικά Γιοφύρια του Ιονίου Πελάγους".




Τις επόμενες μέρες δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάσουν, συναντώμενοι με τη γλώσσα της Μουσικής, με ομογενείς Επτανήσιους και όχι μόνον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails