© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος για τη Συμμαχική Νίκη
Το ανωτέρω φωτορεπορτάζ, που έφθασε στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο του Ίσκιου μας, αφορά στην εκδήλωση, την οποία οργάνωσε στις 9 Μαΐου 2011 στον ΙΑΝΟ, ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος με την ευκαιρία της Επετείου για τη Συμμαχική Νίκη ύστερα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σχετική δημοσίευσή μας, ξαναδείτε εδώ.

Στην 2η φωτό, αριστερά ο Πολιτικός Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα Vladimir Zatsepin, στο κέντρο ο Διευθυντής του περιοδικού Ιστορία Εικονογραφημένη Διονύσης Μουσμούτης (ο και βασικός ομιλητής, με θέμα «Η συμβολή του Ρωσικού Λαού στη Συμμαχική Νίκη, μέσα από τα βιβλία») και δεξιά ο πρόεδρος του Ελληνο-Ρωσικού Συνδέσμου Κυριάκος Ροδουσάκης, πρέσβυς ε.τ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails