© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βηματισμοί στην Αμερική [1ο μέρος]

Ταξιδεύει και φωτογραφίζει ο π. Δανιήλ Μπιάζης

Ο αγαπητός μας π. Δανιήλ Μπιάζης βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, ζώντας -κατά το κοινώς λεγόμενο- ένα american dream! Από εκεί, λοιπόν, μάς αποστέλλει φωτοανταποκρίσεις, καλώντας κι εμάς να συμμετάσχουμε στο ταξίδι του, το οποίο ήδη τον πλουτίζει με σπουδαίες και πολύτιμες εμπειρίες.

 Σε αυτές τις πρώτες φωτογραφίες, προσγειώνεται στο Σικάγο. Η αμερικανική μεγαλούπολη ως χαλί να το... πατήσεις.

 Το american breakfast είναι ό,τι χρειάζεται!

 Το μεσημεριανό, που βλέπετε, δεν λέει και πολλά...

 Προσκύνημα στην Γυναικεία Μονή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο Winsconsin. Πρόκειται για ένα από τα είκοσι (20) μοναστήρια, τα οποία έχει ιδρύσει ο Γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης.







Στιγμές από την αναστάσιμη θεία Λειτουργία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στην Κατασκήνωση της Μητρόπολης Σικάγου. Προΐσταται ο Επίσκοπος Μωκησσού κ. Δημήτριος.

Ακολουθεί εόρτιο γεύμα. Παρών ο Σεβ. Μητροπολίτης Σικάγου κ. Ιάκωβος.





Περιδιάβαση στους χώρους της Κατασκήνωσης με τον Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ιάκωβο. Εδώ έφτιαξε δεκαπέντε (15) μικρούς ναούς, ώστε να μπορούν όλοι οι κατασκηνωτές, όπου θελήσουν, να έχουν εύκολο και εύχρηστο χώρο προσευχής! 

Έπεται συνέχεια των ανταποκρίσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails