© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" στον πολυχώρο Ζείδωρος των Κυθήρων


"Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν". Και τούτο αποτελεί την έσχατη διέξοδό μας από τα πολυειδή προβλήματα!!!... Οι "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" βρίσκονται στα Κύθηρα, όπου χθες παρουσίασαν την δουλειά τους, συνεγείροντας τους Τσιριγώτες!


Η Ελένη Χάρου, από τα Κύθηρα [βλ. ανωτέρω φωτό, στο κέντρο], μάς πληροφορεί σχετικά: "Το μεγάλο δίδαγμα που μας έδωσαν οι Ζακυθινοί στα Κύθηρα είναι ότι η πραγματική τέχνη, η υψηλή τέχνη, αυτή που λυτρώνει την ψυχή, είναι σεμνή. Ούτε ιδιοτροπίες και απαιτήσεις, ούτε κακόγουστες και πολυδάπανες εξέδρες, ούτε μικρόφωνα, ούτε καλώδια, ούτε όργιο φωτιστικών, ούτε προετοιμασίες, ούτε κραυγαλέες αφίσες, τίποτα απ' όλα αυτά. Οι πραγματικοί καλλιτέχνες δεν είναι μεγαλομανείς. Σ΄ένα θεατράκι τσέπης με σύμμαχο το φεγγάρι, τη θάλασσα και τον υπέροχο καιρό, χωρίς περιττά φτιασιδώματα, κατέθεσαν την ψυχή τους και κατόρθωσαν αυτό που δεν κατόρθωσε ΚΑΝΕΙΣ από τους πολυδάπανους καλλιτέχνες που κατά καιρούς πέρασαν από τα Κύθηρα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails