© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Το Κέντρο Λόγου "Αληθώς" για το Λαϊκό Θέατρο της Ζακύνθου



Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «ΑΛΗΘΩΣ», θεωρώντας επιβεβλημένη την ενασχόληση με τα ιδιάζοντα στοιχεία, που συνθέτουν τον λαϊκό Πολιτισμό της Ζακύνθου, αφιερώνει την 2η εκδήλωση του β΄ κύκλου των δραστηριοτήτων του στις «Ομιλίες», δηλαδή τις παραστάσεις Λαϊκού Θεάτρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 6.45 ακριβώς, στο επάνω πλάτωμα του ναού της Φανερωμένης Μπανάτου και θα περιλαμβάνει:

α) Ομιλία του εκπαιδευτικού, λογοτέχνη και ερευνητή ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΛΕΜΟΤΟΜΟΥ, με θέμα: «“Ομιλίες”, ένα θέατρο για δρόμους και πλατείες».
β) Προβολή βιντεοσκοπημένου αποσπάσματος της Ομιλίας «Η ΧΡΥΣΑΥΓΗ», την οποία θα παρουσιάσει, ως Ντελάλης, ο λαϊκός θεατρίνος ΤΑΚΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-ΚΑΚΛΗΣ.
γ) Παραδοσιακοί Χοροί από το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «ΥΑΚΙΝΘΗ» του ΝΙΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ.

Η παρουσία των φίλων του «ΑΛΗΘΩΣ» θα δώσει χαρά στους διοργανωτές, οι οποίοι ευχαριστούν εκ των προτέρων!

Σημείωση: Σε περίπτωση ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα Πολιτισμού της «Υακίνθης», στον επάνω όροφο του Γυμνασίου Βανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails