© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Οι μουσικοί συντελεστές του προσεχούς «Αληθώς» για τον Φώσκολο (24.2.2013, 7.30 μ.μ.)






Who is Who 
Trio Barocco Zacinto



Βέρα Στραβοπόδη
Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο, όπου και πρωτοξεκίνησε μαθήματα πιάνου. Είναι κάτοχος πτυχίου πιάνου (τάξη Μαίρης Χάλαρη – Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών 2008) και διπλώματος πιάνου (τάξη Νέλλης Σεμιτέκολο - Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας 2013). Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Αθήνα 2008). Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου στην 3η Θερινή Ακαδημία Πιάνου στον Πόρο, καθώς και με τους Ganev, Lilia Boyadjieva. Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση ως δασκάλα μουσικής και ως καθηγήτρια πιάνου.



Vaghinak Galoyan
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Yerevan της Αρμενίας. Σπούδασε βιολοντσέλο στο State Konservatory Komitas του Yerevan, όπου απέκτησε το Δίπλωμα και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσής του. Υπήρξε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Αρμενίας (1988-2002), της Καμεράτας του Yerevan (2002-2003) και της Ορχήστρας Πατρών (2003-2012). Με τις ορχήστρες αυτές ταξίδεψε, δίνοντας συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Από το 2009 μέχρι σήμερα διδάσκει βιολοντσέλο στο Ωδείο Paganini στην Πάτρα.



Αθηνά Σαραντίδη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στην Θεατρολογία, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στην Παιδαγωγική Ακαδημία του Salzburg της Αυστρίας, με υποτροφίες του Ι.Κ.Υ. (2002-2007). Ως υπότροφος του Ιδρύματος Ωνάση (2007-2009) φοίτησε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης πάνω στο Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο. Σπουδάζει κλασικό τραγούδι (τάξη Γιώργου Σαμαρτζή), ενώ παράλληλα συνεχίζει τις θεωρητικές σπουδές της πάνω στο λυρικό θέατρο. Διδάσκει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails