© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εικονογραφήσεις, απεικονίσεις και ερμηνείες του Κωνσταντίνου Θεοτόκη και του έργου του


Η ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ


Με θέμα: «Κωνσταντίνος Θεοτόκης – Από τον λόγο στην εικόνα. Εικονογραφήσεις, απεικονίσεις και ερμηνείες του δημιουργού και του έργου του» και προβολή φωτογραφικού υλικού, θα μιλήσει στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών (Μουσείο Σολωμού, Μουράγια, Κέρκυρα), την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 20.00 η κ. Μαρίνα Παπασωτηρίου, Επιμελήτρια της Εθνικής Πινακοθήκης, υπεύθυνη του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης στην Κέρκυρα (Κάτω Κορακιάνα). 

Η ομιλία της κ. Μαρίνας Παπασωτηρίου εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων της Εταιρείας Κερκυραϊκών Σπουδών για τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Κερκυραίου πεζογράφου Κωνσταντίνου Θεοτόκη, που έχουν γενικό θέμα «Ο Κ. Θεοτόκης και το βίωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails