© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο π. Αναστάσιος Σαλαπάτας ομιλητής στην 3η σύναξη του γ΄ κύκλου «Αληθώς» περί Ελληνισμού και Ορθοδοξίας στη Μεγάλη Βρετανία


Το Κέντρο Λόγου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις μορφωτικές προσπάθειές του, παρουσιάζει την 3η εκδήλωση του γ΄ κύκλου δράσεών του, την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013, ώρα 7 το βράδυ, στον ιερό Ναό Παναγούλας Μπανάτου.
Αυτή τη φορά φιλοξενείται ως ομιλητής ο Πρωτοπρεσβύτερος Αναστάσιος Σαλαπάτας, Θεολόγος – Ποιητής – Εφημέριος Ι. Ναού Αγίου Παντελεήμονος Harrow Β.Δ. Λονδίνου, ο οποίος θα βρίσκεται στο νησί μας επικεφαλής πολυμελούς ομίλου Ελλήνων και Κυπρίων περιηγητών από την Αγγλία.
Ο ομιλητής θα αναπτύξει το θέμα: «Η παρουσία του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στη Μεγάλη Βρετανία. Ιστορία και προοπτικές».
Στη συνέχεια και προς τιμήν των Επισκεπτών, θα υπάρξει μουσικό πρόγραμμα μικρής διάρκειας, με έργα Χατζηδάκι, Θεοδωράκη και Λάγιου. Στο πιάνο θα είναι ο Νίκος Ιατράς, στην τρομπέτα ο Άγγελος Σεβαστιάδης, στην κιθάρα ο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος και στο τραγούδι η Ελένη Χαϊκάλη.
Οι συντελεστές του «Αληθώς» έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους φίλους και θιασώτες των δράσεων του Κέντρου, ευχαριστώντας εκ των προτέρων!
Σχεδιασμός αφίσας: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails