© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Μουσικής


Το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών και η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, σας προσκαλούν το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 20.00΄, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακυνθίων σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα Μουσικής.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Α΄  ΜΕΡΟΣ 
Χαιρετισμός του Προέδρου του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων κ. Ιωάννη Στεφ. Παπαδάτου.  
Η Oρχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Ζακύνθου σε έργα:
Gionanni Battista Sammartini: Sinfonia in sol maggiore
Κώστα Σαμψαρέλου: Μία πικρή ανάμνηση 
Δημήτρη Λάγιου: 1. Σπουδές σε ελληνικά θέματα (Θέμα-Παραλλαγή 1) 
2. Βαρκαρόλα του Ιονίου

Β΄  ΜΕΡΟΣ
Το μουσικό αρχείο του Διονυσίου Βισβάρδη στο Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων. Χαιρετισμός της κόρης του συνθέτη κ. Ράνιας Βισβάρδη.
Ο ιστορικός συγγραφέας και παλαίμαχος συνεργάτης της κρατικής τηλεόρασης Δημήτρης Μποντικούλης θα μεταφέρει χαιρετισμό του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης της Ελλάδος και θα παραδώσει στο Μουσείο Επιφανών Ζακυνθίων την προσωπογραφία του τιμώμενου μουσουργού – έργο της γνωστής ζωγράφου Αμαλίας (Παρασκευοπούλου).
H Φιλαρμονική του Δήμου Ζακυνθίων, υπό τη Διεύθυνση του αρχιμουσικού Διονύση Μαλλιά στο έργο ΖΑΝΤΕ, από την ομώνυμη ουβερτούρα του Διονυσίου Βισβάρδη.

Γ΄  ΜΕΡΟΣ
Το μουσικό αρχείο του Παύλου Καρρέρ στο Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων.
H Φιλαρμονική του Δήμου Ζακυνθίων στο έργο FURIA του Παύλου Καρρέρ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

    Related Posts with Thumbnails