© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Για την Αμφίπολη και για τον Σεφέρη

στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις
Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, και ώρα 19.00, θα μιλήσει στην Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών (Μουσείο Σολωμού - Μουράγια), με την ευγενική συμπαράσταση της Ένωσης Κυπρίων «Ο Ευαγόρας», ο συγγραφέας-εκδότης κ. Ευριπίδης Κλεόπας με θέμα: «Συμπεράσματα από την κυπριακή αλληλογραφία του Γιώργου Σεφέρη». Στην ίδια εκδήλωση θα προβληθεί και η ταινία μικρού μήκους των Κυπρίων σκηνοθετών Γιώργου Κούμουρου και Φώτη Γαρυφαλάκη, που έχει τίτλο: «Σεφέρης-Διαμαντής / Ο κόσμος της Κύπρου».

Η δεύτερη ομιλία, με επίκαιρο θέμα τον τύμβο της Αμφίπολης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20.00, με ομιλητή τον συγγραφέα-αρχαιολόγο κ. Κώστα Σουέρεφ και θέμα: «Αμφίπολη: η πόλη και το μνημείο». Είναι η πρώτη ομιλία που πραγματοποιείται στην πόλη μας για τον τύμβο Καστά της Αμφίπολης, που απασχολεί την ευρύτερη δημοσιότητα από το καλοκαίρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails