© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Για τη Φιλαρμονική Ζακύνθου η βραδιά του Κέντρου Λόγου «Αληθώς» (27.9.2015)Το Κέντρο Λόγου Μπανάτου «Αληθώς», συνεχίζοντας τις πολιτισμικές δράσεις του, αφιερώνει την 2η εκδήλωση του ε΄ κύκλου του στην ιστορική Φιλαρμονική Ζακύνθου, την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 6.45 το δειλινό, στο πλάτωμα του Ναού της Παναγούλας Μπανάτου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, ο κ. Στέλιος Τζερμπίνος, συγγραφέας, θα παρουσιάσει το θέμα: «Φιλαρμονική Ζακύνθου: Ένας Θεσμός, μια Ιστορία, ένα Θεώρημα».

Στο δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ζακύνθου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Διονύση Μαλλιά. Θα αποδοθούν έργα των Π. Καρρέρ, Ι. Πήλικα, Δ. Βισβάρδη, Κ. Σαμσαρέλου, Δ. Σιδηροκαστρίτη, Δ. Λάγιου και Τ. Αρβανιτάκη.

Οι υπεύθυνοι του «Αληθώς» έχουν την τιμή να καλέσουν τους φίλους του Μορφωτικού Κέντρου και σε αυτή την εκδήλωσή του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails