© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Το Πολυτεχνείο μέσα από τα «άγρυπνα μάτια» των Ζακυνθινών Ποιητών


Το 1ο Γυμνάσιο Ζακύνθου, στο πλαίσιο της δράσης «Νοιάζομαι και Δρω», σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα διοργανώσει στο Πνευματικό Κέντρο, το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, με θέμα:

Το Πολυτεχνείο μέσα από τα «άγρυπνα μάτια» των Ζακυνθινών Ποιητών

Οι μαθητές, μέσα από δραματοποιημένους διαλόγους και απαγγελίες, θα τιμήσουν τους Ζακυνθινούς Ποιητές, που ύμνησαν με την πένα τους την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οι μαθητές θα απαγγείλουν ποιήματα της Λούλας Βάλβη-Μυλωνά (Ανά-γνωση ημερών και συνέχεια ημερών), του Διονύσιου Καλημέρη (Θρήνος), του Ιπποκράτη Καλογερόπουλου (Πολυτεχνείο), του Παναγιώτη Καποδίστρια (Σφαγή των αγγέλων), της Τασίας Καψάσκη-Φάρρου (17 Νοέμβρη 1973), του Τάλμποτ Κεφαλλινού (Πολυτεχνείο), της Έρσης Λάγκε (Πολυτεχνείο 1, 2,3), της Μάχης Μουζάκη (Σε όσες μανάδες δε θα ξανακούσουνε τ' αηδόνι), του Διονύση Σέρρα (Προσκύνημα) και του Διονύση Φλεμοτόμου (Στο Διομήδη Κομνηνό, Ο Γαβριήλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails