© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

"Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια" στον Πύργο του Δομενεγίνη


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου, στο πλαίσιο του Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, διοργάνωσε μια "νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια", σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις στον Πύργο Δομενεγίνη στο Αργάσι Ζακύνθου, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016: 

  1. Έκθεση φωτογραφίας «Late Night Tales» του φωτογράφου Μπάμπη Κουγεμήτρου, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν στις 18 Αυγούστου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 26 Αυγούστου 2016, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 15:00.
  2. Υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, το μουσικό σχήμα του Νίκου Γράψα Filokalia Romana με τους μουσικούς Διονύση Σεμιτέκολο, Ειρήνη Βυθούλκα, Κατερίνα Σεμιτέκολου, Νίκο Γιούσεφ θα ερμηνεύσει τραγούδια της ευρωπαϊκής Μεσογείου, από τις 21:30 έως τις 23:30.

Στίχους του Διονυσίου Σολωμού, που συνδέονται με τον Πύργο Δομενεγίνη, απήγγειλε ο αρχαιολόγος και ηθοποιός Ηλίας Σαραντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails