© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

e-Έκθεση ζωγραφικών έργων της Αθηνάς Μαρίνου {1}

[Το ηλεκτρονικό περιοδικό μας παρουσιάζει από σήμερα, σταδιακά, έργα τέχνης μιας καλής κι αισθαντικής ζωγράφου, της Αθηνάς Μαρίνου
     Η ίδια αυτοσυστήνεται ακολούθως, σε πρώτο πρόσωπο. Μιλά για το πώς και γιατί της τέχνης της, παρουσιάζει ένα πρωτόλειο έργο της και ακολούθως δημοσιεύουμε το πρώτο έργο της διαδικτυακής αυτής έκθεσης. 
     Εμείς δεν έχουμε παρά να προτείνουμε τα έργα της προς το αναγνωστικό κοινό μας ως έργα που προήλθαν "εκ του μη όντος εις το είναι", έτσι όπως το θέλει Διονύσιος ο Σολωμός: "Με λογισμό και μ' όνειρο"!  
     Εύγε, Αθηνά! Καλές βουτιές στη θάλασσα των χρωμάτων σου!


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζάκυνθο. Ζω στην Αθήνα. Είχα από μικρή το όνειρο να γίνω ζωγράφος και ζωγράφιζα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έτσι, στην πορεία, ασχολήθηκα πιο σοβαρά. Τώρα μ’ ενδιαφέρει να δείξω την δουλειά μου. Είχα δασκάλους για λίγο διάστημα την αγαπημένη και αείμνηστη Σοφία Αλεξίου που δούλευε στα εκπαιδευτήρια του Πλάκα και κατόπιν για πέντε χρόνια περίπου παρακολούθησα μαθήματα στο εργαστήριο των Π. ΜΠΕΛΝΤΕΚΟΥ και Δ. ΣΑΡΑΣΙΤΗ. Τώρα είμαι φοιτήτρια στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Δεν συμμετείχα σε εκθέσεις από επιλογή.

Τη Νικόλσκα είχα κάνει στα 18 μου. Είναι μεγάλο, με μολύβι σε χαρτί.

 e-έκθεση Αθηνάς Μαρίνου, έργο 1 

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Ακρυλικό σε χαρτί, 50Χ70
συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails