© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Αφιέρωμα στον Αριστοτέλη από το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων ετοιμάζει για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 20.00΄, στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου, εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο φιλόσοφο Αριστοτέλη.

Θα μιλήσουν ο Ηλίας Β. Μακρής, Περιφερειολόγος, με θέμα: «Υπονομεύοντας τη σύμβαση. Μια απόπειρα μοντελοποίησης της Αριστοτελικής Μεσότητας» και ο Nικόλαος Χαρ. Κακολύρης, Μαθηματικός, με θέμα: «Θεωρήσεις επί των "θεμελίων" τών Μαθηματικών και της Λογικής, όπως αναδύονται από μίαν εξειδικευμένη ερευνητικήν προσέγγιση στον πολύτιμο θησαυρό τού Αρχαιοελληνικού και ιδιαιτέρως του Αριστοτελικού Επιστημονικού Λόγου».

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιωάννης Στεφ. Παπαδάτος, Δικηγόρος. Συντονίστρια, η Διευθύντρια του Μουσείου, Κατερίνα Ιωάν. Δεμέτη, Αρχαιολόγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails