© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών: Σολωμός και Κάλβος για το 2021


Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στον Διονύσιο Σολωμό και τον Ανδρέα Κάλβο προγραμματίζει η Εταιρεία Κερκυραϊκών Σπουδών για το 2021, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό της Συμβούλιο στη συνεδρίασή του της 19ης Φεβρουαρίου 2020, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την ελληνική παλιγγενεσία.

Αυτό κοινοποιήθηκε και στη σύσκεψη των κερκυραϊκών φορέων, την οποία συγκάλεσε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. 

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον προγραμματισμό εκδηλώσεων για τα σχολεία στο «Μουσείο Σολωμού», ενώ θα υπάρξει συνεργασία ε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλα πνευματικά ιδρύματα της χώρας. Στους στόχους είναι επίσης και η διοργάνωση Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για τον Διονύσιο Σολωμό και τον Ανδρέα Κάλβο, μέσα στο έτος 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails