© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Επαναλειτουργία του Μουσείου Σολωμού Κέρκυρας από 15.6.2020


Μετά την επαναλειτουργία των αρχαιολογικών χώρων στις 18 Μαΐου, σειρά έχουν οι πολιτιστικές υποδομές της χώρας, που θα δεχτούν τους πρώτους τους επισκέπτες από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου, συμπληρώνοντας τρεις μήνες παύσης εργασιών.

Έτσι, το Μουσείο Σολωμού της Κέρκυρας ανοίγει τις θύρες του και πάλι την Τρίτη 16 Ιουνίου, με το θερινό ωράριο εργασίας (09.30-14.00 εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες) και με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.  Συγκεκριμένα:

Κατά την είσοδο και έξοδο και εντός του Μουσείου θα τηρούνται οι ουρές με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μ., μέγιστος αριθμός μεμονωμένων ατόμων (επισκεπτών, ξεναγήσεων κ.λπ.) δύο άτομα ανά όροφο (1ος και 2ος όροφος), εκτός αν είναι οικογένεια, τηρουμένων και σ’ αυτή την περίπτωση των αποστάσεων, δεν επιτρέπεται το άγγιγμα των προθηκών και των εκθεμάτων και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails