© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας για τα 30χρονα Πατριαρχίας Βαρθολομαίου [Lectures Αληθώς Β1]

Καθώς η Πανδημία συνεχίζει να μην επιτρέπει τις εκ του σύνεγγυς εκδηλώσεις του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου Βανάτου "Αληθώς", επιλέγεται να υπάρξει δεύτερος κύκλος τηλε-διαλέξεων ακαδημαϊκού έτους 2021-22, υπό τον γενικό τίτλο "Lectures Αληθώς". 

Ως πρώτη διάλεξη του β΄ κύκλου επελέγη να τιμηθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος στις 22 Οκτωβρίου 2021 συμπληρώνει 30 χρόνια στο πηδάλιο της Οικουμενικής Ορθοδοξίας

Έτσι, ο Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπας παρουσιάζει το θέμα: "ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 30ΕΤΗΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ".

Η διάλεξη του Σεβ. Σουηδίας θα έχει πρεμιέρα σήμερα, 20 Οκτωβρίου, 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), μέσω του καναλιού του "Αληθώς", στον ακόλουθο σύνδεσμο.


Τεχνική επιμέλεια: Νικόλαος Κίτσιος (Στοκχόλμη) και Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας (Ζάκυνθος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails