© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

"ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ. Βίος ποιητικός - βίος ησυχαστικός". Ο π. Γεώργιος Λέκκας στο "Lectures Αληθώς"

Η νέα τηλε-διάλεξη του "LECTURES ΑΛΗΘΩΣ" (3η του β΄ κύκλου), δηλαδή της διαδικτυακής έκφρασης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς", κατ' αυτό το δεύτερο έτος της Πανδημίας, είναι προγραμματισμένη! 

Φιλοξενούμενος από τις Βρυξέλλες, όπου μόνιμα ζει και δραστηριοποιείται, είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ, Διδάκτωρ Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας

Ο π. Γεώργιος εμβαθύνει στο ποιητικό έργο του Γιώργου Σαραντάρη, με τίτλο: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ. ΒΙΟΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟΣ - ΒΙΟΣ ΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ".

Η εν λόγω τηλε-διάλεξη κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2021, στις 20:00​ (ώρα Ελλάδος), μες από το κανάλι του "Αληθώς" στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails