© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Βραβείο "Αληθώς" στον Δημήτρη Κάνδηλα και την Χορωδία "Το όνειρο του παιδιού"

Ως γνωστόν, το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου και Τέχνης "Αληθώς", πολιτισμική έκφραση της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου και μάλιστα της Ενορίας Βανάτου, έχει θεσπίσει την απονομή Βραβείων "Αληθώς" σε πρόσωπα και συλλογικότητες, που διακρίνονται για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε διάφορους τομείς της κοινωνίας (Επιστήμες, Γράμματα, Τέχνες, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Λαογραφία και άλλα), σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση και στήριξη των κάθε λογής δράσεων του Βανάτου. Ήδη για το 2023 επιδόθηκαν τέσσερα τέτοια Βραβεία.

Το πρώτο Βραβείο του 2024, αποδόθηκε στον Καλλιτέχνη και Ιεροψάλτη κ. Δημήτρη Κάνδηλα και τη Χορωδία που ίδρυσε και διευθύνει από πολλών ετών, γνωστή ως "Το όνειρο του παιδιού"

Έτσι, το βράδυ της 31ης Μαρτίου 2024, στο τέλος της ιστορικο-μουσικής εκδήλωσης για τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε η απονομή του ανωτέρω Βραβείου, δηλαδή Τιμητικού Διπλώματος μετά Χρυσού Σταυρού, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη συμβολή τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ζακύνθου και κυρίως του Βανάτου, δεδομένου ότι ο κ. Κάνδηλας είναι -επί δεκαετία και πλέον- Ιεροψάλτης της Ενορίας, τα τελευταία μάλιστα χρόνια εντελώς αφιλοκερδώς. Την απονομή έκανε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, συγχαίροντας θερμά τους τιμηθέντες!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails