© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Τίποτα δεν αλλάζει στην Παλαιστίνη / Poor Palestine...Ο πολύτιμος συνεργάτης μας Μανώλης Δημελλάς, θέλοντας να μάς κρατά στην επικαιρότητα, μάς στέλνει παλαιότερες φωτογραφίες του από την πολύπαθη Παλαιστίνη, όπου τα δρώμενα του Αίματος ανακυκλώνονται. Σε σχετικό σημείωμά του μάς λέει:

Σου στέλνω μερικές φωτο από μια αποστολή στα Ιεροσόλυμα. Ηταν το 2001 δεύτερη ιντιφάντα. Τίποτε δεν άλλαξε... Πάμε για την τρίτη ιντιφάντα...
Μ.Δ.
10 σχόλια:

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

είναι πραγματικά απίστευτο πώς αγωνίζονται αυθόρμητα και με πέτρες και νικάνε τα ΣΧΕΔΙΑ των αλλεπάλληλων γενοκτονιών που κάνουν οι κατακτητές.. Θαυμαστός λαός..

Unknown είπε...

Σήμερα 29 του Δεκέμβρη που το ημερολόγιο γράφει: "Των υπό Ηρώδου αναιρεθέντων 14.000 νηπίων"

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Καταστρέφουν τον κόσμο, και εκείνος αμύνεται σαν παιδί με μιά σφεντόνα..

P. Kapodistrias είπε...

@ Ρόνι,

Κι εγώ ανέκαθεν θαυμάζω αυτούς τους γυμνοπόδαρους κατατρεγμένους, που τα βάζουν ευθέως με τους βάρβαρους Γολιάθ του τόπου και του χρόνου τους!

P. Kapodistrias είπε...

@ Ντάνα,

Ναι, ο Ηρώδης πήρε σβάρνα τη Γάζα και προσπαθεί να ξανασφάξει τα παιδιά των Ανεπιθύμητων...

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη,

Η σφεντόνα μπορεί ν' αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του αδιέξοδου αγώνα των Παλαιστινίων!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Κάτι σαν το Δαβίδ και το Γολιάθ..Μία σφεντόνα στα χέρια ενός παιδιού έδρασε τότε.. Είναι πάντος φοβερό ότι κάποιοι αποφασίζουν ποιός λαός πρέπει να μείνει άστεγος.. Όπως οι Παλαιστίνιοι, όπως οι Κούρδοι.. Λές και είναι ακριβώς τα "παιδιά ενός κατώτερου Θεού"..

P. Kapodistrias είπε...

@ Αριάδνη,

Αυτά είναι τα στίγματα του σύγχρονου απάνθρωπου Ουμανισμού μας.

Δυστυχώς...

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

όσα δεν ξέρουμε για το σιωνισμό είναι αμέτρητα, αλλά όλα κινούνται στη σφαίρα της ανηθικότητας. η ελευθερία παντώς έχει και τους τρόπους της καθώς και η αλήθεια.
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/video_31.html

Roni Bou Saba روني بو سابا είπε...

επειδή ο κ. Πάνος Χαρίτος καλύπτει τα γεγονότα στην Παλαιστίνη και δημοσιεύονται τα ρεπορτάζ του, άφησα για την ιστορία ένα σχόλιο στο εξής αξιόλογο ιστολόγιο, όποιος ενδιαφέρεται να το δει
http://athanatos.pblogs.gr/2009/01/grammata-apo-thn-lwrida-ths-gazas-1-1-2009.html

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails