© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η ζωγράφος Ειρήνη Καουκάκη στο Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας



Το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας και οι Φίλοι του Μουσείου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας των μουσείων, μάς καλούν όλους να παραστούμε στα εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής της Ειρήνης Καουκάκη με τίτλο

«Ότι απέμεινε … μνήμες χρόνου»,

τη Δευτέρα 18 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στο κτίριο του Μουσείου στο πανέμορφο ριζοχώρι Φαγιά (Αγία Μαρίνα) της Ζακύνθου.

Διάρκεια έκθεσης: 18 Μαΐου-18 Ιουνίου, ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου.

Η Ειρήνη Καουκάκη, εμπνευσμένη από τα μνημεία της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς των Ιονίων Νήσων, μάς προσκαλεί σ' ένα ταξίδι, τότε που οι πραγματικές αξίες μετουσιώνονταν σε μια γαλήνια ομορφιά, η οποία δεν πλήγωνε τον χώρο και το περιβάλλον, αλλά εναρμονίζονταν και χάριζαν την απλότητα και τη σιγουριά ενός κόσμου που δεν επεδείκνυε τίποτα και δεν ήξερε να βιάζει και να βιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails