© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πολύχρωμη η Χαρά της Ανάστασης στην Accra της Ghana κατά τον Εσπερινό της Αγάπης


































Κυρίως εδώ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! Με την τόση δόξα των χρωμάτων και των χαμογελαστών ανθρώπων, δεν μπορεί να μην Ανέστη ο Χριστός!!!

Όλα τα ανωτέρω είναι φωτοστιγμιότυπα από τον πανεπίσημο Εσπερινό της Αγάπης στον Καθεδρικό Ναό της Άκκρας στην Γκάνα! Προΐσταται ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Άκκρας Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Σαλάκος, ιθαγενείς κληρικοί και στη Χαρά του Αναστημένου συμμετέχει πλήθος Ορθόδοξων εντοπίων! Χαρείτε μαζί τους!!! 

1 σχόλιο:

GALANO είπε...

Μεγάλη η χαρά μας για την Ορθοδοξία στην Άκκρα της Γκάνα.Άξιοι ιεραπόστολοι ο αγαπημένος μας Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κ. Γεώργιος και οαξιαγάπητος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κ.Ισίδωρος. Μαζί τους είμαστε στην ιεραποστολική εξόρμηση του Ιανουαρίου και είδαμε τη προσπάθεια της ιεραποστολής απο κοντά . Μακάρι να μπορούσαμε να προσφέρουμε πιό πολλα για την ιεραποστολή . Στην Ιεραποστολή νομίζεις ότι δίνεις μα αυτά που παίρνεις είναι πολύ περισσότερα .Ο Θεός να φωτιζει όλοι να βοηθάμε στο θεάρεστο αυτό έργο.

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails