Δυο νέοι και ιδιαίτερα ταλαντούχοι δημιουργοί, δοκιμασμένοι ήδη στα μουσικά δρώμενα της πατρίδας μας, η Μαντώ Παναγιωτάκη στο τραγούδι και ο Διονύσης Μπουκουβάλας στο πιάνο παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα μιούζικαλ.
Πρόκειται να ακουσθούν συνθέσεις των Andrew Lloyd Webber, Stephen Sondheim, Alan Menken και άλλων δημιουργών.
Επίσης αξιομνημόνευτα αποσπάσματα από διάσημα μιούζικαλ, όπως τα Cats, Evita, Jesus Christ superstar, Mamma mia και Sweeney Todd.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από αλησμόνητα κινηματογραφικά μιούζικαλ, όπως τα Fame και Flashdance, αλλά και η πολύ καλή πρόσφατη ιρλανδεζικη παραγωγή Once, καθώς και από κινούμενα σχέδια (Η ωραία και το τέρας).
Οι συντελεστές της εκδήλωσης δούλεψαν για μήνες μέχρι να καταλήξουν σε ένα πρόγραμμα, που να έχει ποικιλία αλλά και ενότητα. Στόχος τους, να ψυχαγωγήσουν, αλλά και να μυήσουν τους θεατές στο μαγευτικό κόσμο του μιούζικαλ.
Barrage culture – τέχνης έργα
Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Απριλίου 2011, 9 το βράδυ. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 6986589292
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου