© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Στις αρωματικές καπνοφυτείες του Malawi








Το υλικό για τη σημερινή δημοσίευση ταξίδεψε έως εμάς από πολύ μακριά. Το απέστειλε -ειδικά για το πολυπεριοδικό μας- ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης (ο Ζακύνθιος) από το πρόσφατο ταξίδι του στο Μalawi. Ο κ. Ιωάννης συνόδευε τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο Β΄ στην ιεραποστολική περιοδεία του στην όμορφη αυτή αφρικάνικη χώρα.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσκεψη και τον αγιασμό στις αχανείς ελληνικές φυτείες καφέ εκεί, με την παρουσία των Ελλήνων καφεπαραγωγών και του οικείου Ορθόδοξου Μητροπολίτη Ζάμπιας  και Μαλάουι κ. Ιωακείμ. Τα λουλούδια του καφέ είναι μοναδικά για το άρωμά τους και διαρκούν τρεις ημέρες! Εχουν μάλιστα τη μυρωδιά του νυχτολούλουδου και της γραντούκας! Απολαύστε τα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails