© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Από σήμερα οι "ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΧΕΣ για πολλά, πολλά γέλια..."


στον ΑΥΡΙΑΚΟ για δέκα παραστάσεις 
από το ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ και την ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ


Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ και η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΣΚΗΝΗ ανεβάζουν από σήμερα, Παρασκευή 20 Απριλίου 2012, έναν κύκλο παραστάσεων στον ΑΥΡΙΑΚΟ, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, με μονόπρακτα του νεοελληνικού θεάτρου υπό το γενικό τίτλο “ΤΡΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΤΡΕΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, για πολλά, πολλά γέλια...” .
Ο αρχικός κορμός της παράστασης αποτελείται από τα μονόπρακτα: “Πανηγυρικός και Επικήδειος” του Ιάκωβου Καμπανέλλη που ερμηνεύουν αντίστοιχα οι Γιώργος Βούτος και Κώστας Καποδίστριας σε σκηνοθεσία Κώστα Καποδίστρια, Κατερίνας Πολυχρονοπούλου, σκηνικά-κοστούμια Κατερίνας Καμπανέλλη και μουσικές Βασίλη Σταμάτη.

   Τα δύο μονόπρακτα ανέβηκαν το καλοκαίρι του 2011 ως αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, στην Κέρκυρα, στην Κεφαλονιά, στη Λευκάδα και στην Αθήνα. Το νέο σκέλος της παράστασης αποτελείται από το μονόπρακτο “Πρεμιέρα στο Τσίρκο” και αναφέρεται στις “περιπέτειες” ενός θεατρίνου, προκειμένου να εξασκήσει την τέχνη του σ' έναν κόσμο που καταρρέει. Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Καποδίστρια, τα σκηνικά του Διονύση Καλαμαρά, η μουσική επιμέλεια του Τάση Καποδίστρια και οι ερμηνείες των Γιώργου Βούτου, Διονυσίας Καραγιαννοπούλου και Διονύση Ποταμίτη.

Ώρα έναρξης: 21:15, Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2695065290 - 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails