© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Αναμεταδίδουμε ζωντανά MEGA

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Η παρουσίαση τού βιβλίου τής Κατερίνας Δεμέτη «Aπό το Inlook στο Outlook: 82 κείμενα από τη ζωή των μορφών»Μέσα στο γκριζομόβ περιβάλλον μιας εποχής αδιέξοδης, φθάνει μια είδηση, που διασώζει τα χρώματα της Αισιοδοξίας, κυοφορώντας την Ελπίδα: Η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΤΡΙΜΟΡΦΟ μάς προσκαλεί το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακυνθίων, α) για την παρουσίαση τού νεοεκδοθέντος βιβλίου τής εξαίρετης ερευνήτριας - αρχαιολόγου και διευθύντριας τού Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων Κατερίνας Δεμέτη: «Aπό το Inlook στο Outlook: 82 κείμενα από τη ζωή των μορφών» [εκδ. Τρίμορφο, Ζάκυνθος 2012] και β) για την Έκθεση Ζακυνθινών Εικαστικών, των οποίων τα έργα αναφέρονται στο βιβλίο τής Δεμέτη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
·                    Διονύσης Βίτσος, εκδότης - εκδόσεις «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ»,
·                    Σπύρος Καμπιώτης, δημοσιογράφος - εκδότης εφημερίδας ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ,
·                    Ηλίας Μακρής, Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Περιφερειολόγων και
·                    Φίλιππος Συνετός, δημοσιογράφος.

Την ενδιαφέρουσα αυτήν εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, με έργα Μπετόβεν, ο Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, Δρ. Σύνθεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails