© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η παρουσίαση τού βιβλίου τής Κατερίνας Δεμέτη «Aπό το Inlook στο Outlook: 82 κείμενα από τη ζωή των μορφών»



Μέσα στο γκριζομόβ περιβάλλον μιας εποχής αδιέξοδης, φθάνει μια είδηση, που διασώζει τα χρώματα της Αισιοδοξίας, κυοφορώντας την Ελπίδα: Η Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΤΡΙΜΟΡΦΟ μάς προσκαλεί το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακυνθίων, α) για την παρουσίαση τού νεοεκδοθέντος βιβλίου τής εξαίρετης ερευνήτριας - αρχαιολόγου και διευθύντριας τού Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων Κατερίνας Δεμέτη: «Aπό το Inlook στο Outlook: 82 κείμενα από τη ζωή των μορφών» [εκδ. Τρίμορφο, Ζάκυνθος 2012] και β) για την Έκθεση Ζακυνθινών Εικαστικών, των οποίων τα έργα αναφέρονται στο βιβλίο τής Δεμέτη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
·                    Διονύσης Βίτσος, εκδότης - εκδόσεις «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ»,
·                    Σπύρος Καμπιώτης, δημοσιογράφος - εκδότης εφημερίδας ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΘΟΣ,
·                    Ηλίας Μακρής, Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Περιφερειολόγων και
·                    Φίλιππος Συνετός, δημοσιογράφος.

Την ενδιαφέρουσα αυτήν εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά, με έργα Μπετόβεν, ο Σπύρος Δεληγιαννόπουλος, Δρ. Σύνθεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails