© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μουσική και γεύσεις της Ουκρανίας στο "Χωριό του Τσάρου" / Ресторан "Царське село" [φωτογραφίες + video]


Αγαπητοί φίλοι, σας γράφω από το Κίεβο, όπου το ταξίδι ακόμη διαρκεί και ήδη έχετε λάβει γεύση του τι ο Ίσκιος μας βρίσκει μπροστά του, εδώ στην ουκρανική πρωτεύουσα! Στην παρούσα όμως δημοσίευση θα εισπράξετε στοιχεία από την Παράδοση, τη Μουσική και τις Γεύσεις του τόπου! Προς τούτο βοηθά η χθεσινοβραδυνή έξοδός μας σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο, στο οποίο μας πήγαν φίλοι Έλληνες, που διαμένουν στο Κίεβο! 

Το εστιατόριο ονομάζεται "Το Χωριό του Τσάρου" ("Царське село") και βρίσκεται πολύ κοντά στη Λάβρα των Σπηλαίων του Κιέβου. Διαθέτει όλα τα χρώματα, τις μυρωδιές, τις ενδυμασίες και τις αισθήσεις του τοπικού παρελθόντος. Φωτοαποτυπώνουμε ό,τι μπορούμε και σας καλούμε να λάβετε κι εσείς μέρος. Αν δεν σας φτάνουν όλα αυτά, μπορείτε να μπείτε οι ίδιοι στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου και να ξεναγηθείτε, κάνοντας απλώς ένα κλικ εδώ!
π. Π. Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails