© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση για την απελευθέρωση των Ιωαννιτών (24.11.2014)

Συμμετείχε, εκ μέρους του πνευματικού κόσμου της Ζακύνθου η Κατερίνα Δεμέτη, με ανακοίνωσή της 

Το εξώφυλλο του προγράμματος της εκδήλωσης.


Η Κατερίνα Δεμέτη με τον κ. Αλέξανδρο Φαρμάκη, μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου και τέως Αντιδήμαρχο Δήμου Ιωαννιτών, έξω από τον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία), όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.


Η Κατερίνα Δεμέτη, Αρχαιολόγος – Διευθύντρια Μουσείου Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων ενώ αναπτύσσει το θέμα: Ήπειρος – Ζάκυνθος: Μια αμφίδρομη σχέση. Η συμβολή του Αλέξανδρου Ρώμα στην απελευθέρωση της Ηπείρου.



Το πάνελ των ομιλητών: Κατερίνα Δεμέτη, Αλέξανδρος Φαρμάκης,  Κωνσταντίνος Σουέρεφ, Δρ. Ιστορίας – Αρχαιολογίας, Διευθυντής της ΙΒ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και συνεργάτης με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και η συντονίστρια της εκδήλωσης κ. Μάρθα Παπαδοπούλου, διδάκτωρ, Διευθύντρια ΓΑΚ – Ιστορικό Αρχείο Ηπείρου και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου. 

 Κατερίνα Δεμέτη και Μάρθα Παπαδοπούλου.

Κωνσταντίνος Σουέρεφ.

Η Κατερίνα Δεμέτη με τον κ. Νίκο Υφαντή, Πρόεδρο Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου.

Κατερίνα Δεμέτη και Αλέξανδρος Φαρμάκης. 

Αλέξανδρος Φαρμάκης.  

Το πάνελ των ομιλητών ενώ χαιρετίζει ο κ. Νίκος Υφαντής, Πρόεδρος Εταιρείας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails