© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Πρώτη μέρα της Άνοιξης-Ποίησης ακούγοντας "Μεγάλο Ερωτικό" και "Χωρίον ο Πόθος" του Μάνου Χατζιδάκι




Με την προσφορά έργων του Μάνου Χατζιδάκι η εφημερίδα Επένδυση μάς θέλγει από σήμερα κι εμείς ενδίδουμε πολύ ευχαρίστως. Πρόκειται για μια συλλεκτική σειρά 18 CD με 22 από τα σημαντικότερα έργα του Μάνου Χατζιδάκι, τα οποία για πρώτη και τελευταία φορά -όπως πληροφορούμαστε- θα διατεθούν σε συλλεκτικές συσκευασίες μικρογραφίας βινυλίου. Κάθε άλμπουμ συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με χειρόγραφες σημειώσεις του δημιουργού, τους στίχους των τραγουδιών και σπάνιο αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό. Στη σειρά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, δέκα άλμπουμ, τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ ξανά με άλλη εφημερίδα.

Το 1ο CD της πολύτιμης αυτής συλλεκτικής έκδοσης,που ήδη κρατάμε σήμερα, είναι «Ο Μεγάλος Ερωτικός | Χωρίον ο Πόθος»

Χατζιδάκις διαρκής τουτέστιν άφθιτος, παραμυθητικός και ωραίος, τόσο ποθεινός έως σκοτεινός, πάμφωνος έως ικετευτικός, κυριακάτικος σχεδόν προφητικός, τρελός ως παθών! 


Ολόκληρος "Ο Μεγάλος Ερωτικός" είναι εδώ:


Ολόκληρο το "Χωρίον ο Πόθος" (από το 28¨07) είναι εδώ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails