© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Τάδε έφη Μεσσήνιός τις Ποσειδών


Καθώς ο ήλιος εξαφανιζόταν πίσω από το βουνό Βουλκάνος της Μεσσηνίας, την περασμένη Κυριακή, 10 Απριλίου, στου Ζέζα, ένα μικρούλι και γραφικό χωριό του μεσσηνιακού κάμπου, συναντάμε μια πολύ γνωστή και φιλική φυσιογνωμία από τα παλιά!


Η μορφή του Π. Μ., όπως εξελίχτηκε μέσα στα χρόνια που πέρασαν από την τελευταία συνάντησή μας, παραπέμπει κατευθείαν στον Ποσειδώνα του Αρτεμησίου (Αρχαιολογικό Μουσείο)! Δε συμφωνείτε;

Απέριττος κι ευπροσήγορος, ολιγαρκής και αυτάρκης, ομιλητικός και θυμόσοφος, σεμνός αναχωρητής, ακούραστος εργάτης της μάνας γης είναι μερικά μονάχα από τα χαρακτηριστικά που τον κοσμούν! Ολοπρόθυμα δέχτηκε να μιλήσει στον Ίσκιο μας περί... γλυκόρριζας και άλλων τινων!!!

Αξίζει, αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, να τον παρακολουθήσουμε, διαπιστώνοντας πόσες αδαμάντινες προσωπικότητες κυκλοφορούν αθέατες στην ελληνική ύπαιθρο, όταν η δημόσια εικόνα μας έχει τόσο μα τόσο αμαυρωθεί μέσω των πολιτικών ή κοινωνικών σκουπιδιών που απορρέουν κάθε μέρα προς τα έξω δια των τηλεοπτικών βόθρων!...

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails