© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Εκδήλωση "Στο Φως του Φεγγαριού" από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου, Πανσέληνος 2018


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ζακύνθου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, σας προσκαλεί στο φως του φεγγαριού σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα στον Πύργο Δομενεγίνη (Αργάσι Ζακύνθου) το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00. 

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Μπράτη, με τίτλο "Spirit Chasers", "Tender Mercy". Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, καθημερινά, από τις 19:30 έως τις 23:00. 

Μουσική εκδήλωση του βιολοντσελίστα Vaghinak Galoyan, που θα ερμηνεύσει "Μουσικές του Κόσμου". 

Οι παραπάνω εκδηλώσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Στο Φως του Φεγγαριού", που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Ο χώρος την ημέρα της εκδήλωσης θα ανοίξει για το κοινό στις 20:00.

Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails