© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αναστάσιμος Χορός στην Άκκρα της Γκάνας



Η όντως Χαρά της Ανάστασης στην Άκκρα της Γκάνας στη Δυτική Αφρική!!! Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Ισίδωρος Σαλάκος μάς παρέχει τις σχετικές πληροφορίες και το ανωτέρω βίντεο: Πρόκειται για την Πολυφωνική Χορωδία της Μητρόπολης, η οποία αποδίδει το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ στα αγγλικά και σύμφωνα πάντως με την τοπική παράδοση ως προς τα εκφραστικά μέσα.

Τα στιγμιότυπα προέρχονται από τη χθεσινή Θεία Λειτουργία της Δευτέρας του Πάσχα και Αγίου Γεωργίου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Άκκρας κ. Γεώργιος! Η αναστάσιμη αυτή Λειτουργία έγινε στον ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος -σημειωτέον- οικοδομήθηκε δαπάναις της Οικογένειας Τσάκου και εγκαινιάστηκε τον Ιούνιο του 2008 από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails