© ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων ή σημείων του e-περιοδικού μας, χωρίς γραπτή άδεια του υπεύθυνου π. Παναγιώτη Καποδίστρια (pakapodistrias@gmail.com), καθώς αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, προστατευόμενη από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΕΤΑ. Ό,τι νεότερο εδώ!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΡΟΥΣΣΕΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
Γράφει -σε τέσσερα μέρη- ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ. Κάντε κλικ στην ανωτέρω φωτό, για να έχετε πρόσβαση στον θεατρικό κόσμο της Τζένης Ρουσσέα!

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Φωτοστιγμές της Εξέγερσης των Αιγυπτίων / Moments of the Egyptian Revolution

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ, με τη ματιά του ΜΑΝΩΛΗ ΔΗΜΕΛΛΑ 


Οι μέρες της Αιγυπτιακής Εξέγερσης, που συγκλόνισαν όλο τον αραβικό κόσμο, προκαλώντας μάλιστα αλυσιδωτές εξελίξεις, είναι πολύ πρόσφατες. Ο φωτορεπόρτερ του Μέγκα και συνεργάτης μας Μανώλης Δημελλάς βρέθηκε επιτόπου στο Κάιρο, καλύπτοντας τα γεγονότα, μαζί με τη Μαρία Καρχιλάκη

Ο Μανώλης, ευρισκόμενος λοιπόν επί το έργον, σκέφτηκε ν' αποτυπώσει με τη φωτογραφική μηχανή του αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές για λογαριασμό του Ίσκιου μας. Τον ευχαριστούμε για την αποκλειστικότητα και σπεύδουμε να δημοσιοποιήσουμε το υλικό που μάς απέστειλε! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Follow by Email

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Οι πιο αναγνώστες μας Αναγνώστες

Related Posts with Thumbnails